Кулінарія та страви

Салат «солянка»

Інгредієнти:

м’ясо – 300 г;

ріпчаста цибуля – 2 шт;

огірок – 2 шт. ;

помідор – 1 шт. ;

кукурудза консервована – 150 г;

печериці (невеликого розміру) – 6 шт . ;

рослинне масло – з ст. ложки;

сіль, мелений чорний перець – за смаком.

Приготування:

М’ясо відварити, остудити і нарізати шматочками. Гриби нарізати кубиками, обсмажити в рослинній олії до готовності, остудити і злити масло. Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями і обсмажити до золотистого кольору. Помідори та огірки нарізати кубиками. Всі інгредієнти скласти в салатник, перемішати, додати спеції і заправити рослинним маслом.