Салат «солянка»
Інгредієнти:
м’ясо – 300 г;
ріпчаста цибуля – 2 шт;
огірок – 2 шт. ;
помідор – 1 шт. ;
кукурудза консервована – 150 г;
печериці (невеликого розміру) – 6 шт . ;
рослинне масло – з ст. ложки;
сіль, мелений чорний перець – за смаком.
Приготування:
М’ясо відварити, остудити і нарізати шматочками. Гриби нарізати кубиками, обсмажити в рослинній олії до готовності, остудити і злити масло. Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями і обсмажити до золотистого кольору. Помідори та огірки нарізати кубиками. Всі інгредієнти скласти в салатник, перемішати, додати спеції і заправити рослинним маслом.