Страви

Курячий суп-пюре

Інгредієнти:

курка – 800 г;

ріпчаста цибуля – 1 шт . ;

морква – 1 шт. ;

борошно – 3 ст. ложки;

зелень петрушки і кропу по 1 пучку;

чорний мелений перець, шафран, сіль .

Приготування:

Курку, цибулю та моркву скласти в каструлю, залити водою і варити 1 ч. За 10 хв. до закінчення варіння бульйону покласти пучки свіжої зелені.

Коли бульйон буде готовий, курку вийняти на окрему тарілку, рідину процідити.

На рослинному маслі спассеровать борошно. У сковорідку з борошном влити два ополоника готового бульйону і прокип’ятити.

Зварені цибулю, моркву і спасеровану борошно перемолоти блендером або пропустити два рази через м’ясорубку. Отриману масу протерти через дрібне сито в бульйон.

М’ясо курки пропустити два рази через м’ясорубку або подрібнити в блендері, викласти в підготовлений бульйон і додати спеції. Помішуючи, варити на слабкому вогні 5 хв. Уважно стежте, щоб суп не кипів. Подавати страву з грінками.